2020. augusztus 10., hétfő

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a házigazda azeri csapat nem okoz majd meglepetést számukra a szombati Európa-bajnoki selejtezőn, amelynek végeredménye elsősorban a magyarok teljesítményén múlik majd Azerbajdzsánban. 

Az olasz szakember arra számít, hogy a vendéglátók Bakuban várhatóan támadó szellemben lépnek pályára, és nyomást akarnak majd gyakorolni rájuk. „A játékosokon azt látom, hogy koncentráltak, motiváltak. A szükséges munkát elvégeztük, bízunk a sikerben” – nyilatkozta Marco Rossi.

A magyar csapat kedden még Telkiben edzett, a közös munkát változatlanul kénytelen volt kihagyni Kádár Tamás és Bese Barnabás is. Mindkettejük sérülése megfelelő ütemben gyógyul, ám az együtt gyakorlást a társakkal az orvosok egyelőre nem engedélyezték. Azt ugyanakkor korábban bejelentették, hogy Fiola Attila kikerült a keretből, mert a MOL Vidi FC védője sérülését követően „még mindig nincs csúcsformában”. 

A magyar csapat ma (csütörtökön) délután utazik el Bakuba, ahol szombaton romániai idő szerint 19 órától csap össze az azeri együttessel, három nappal később pedig a Groupama Arénában fogadja Wales válogatottját.

   Kedden még Telkiben készült a magyar csapat 

Fotó: MLSZ