2021. november 30., kedd

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház a hatályban lévő intézkedéseket szigorúan betartja, és a színház nézőinek, valamint munkatársainak a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosítja. Ennek fenntartása érdekében a Tompa Miklós Társulat október 19-ére, valamint 20-ára meghirdetett Grand Hotel Retromadár című előadásai elmaradnak. A 19-i előadás helyett a Társulat Henrik Ibsen A nép ellensége című produkcióját tűzi műsorra Keresztes Attila rendezésében, melyet kedden 19:00 órától a színház Nagytermében tekinthet meg a közönség.

A már megvásárolt jegyek felhasználhatók A nép ellensége című produkcióra, vagy az idei évad végéig bármely későbbi előadás során, előzetes helyfoglalással. A nézők a jegyeket a színház jegypénztáránál hétfőtől péntekig 9:00-19:00 óra között, vagy előadás előtt egy órával válthatják be. 

A 14 éven felüliek számára ajánlott, román felirattal követhető előadás a járványügyi szabályozások miatt korlátozott számú férőhellyel és a járványügyi intézkedések szigorú betartásával történik. 

Jegyvásárlás személyesen a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház nagytermi jegypénztáránál, valamint online a Biletmaster oldalán: 

https://teatrunational.biletmaster.ro/.../A-nep-ellensege 

A színház a közönséget érintő mindennemű változásról online felületein is értesíti nézőit. A legfrissebb információk a színház honlapján (www.nemzetiszinhaz.ro), valamint Facebook-oldalán (www.facebook.com/ tompamiklos) érhetők el. (PR-titkárság)