2021. október 27., szerda

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

MAROS MEGYEI TANÁCS

MŰSZAKI IGAZGATÓSÁG

MUNKÁLATKÖVETÉSI SZOLGÁLAT


A MAROS MEGYEI TANÁCS értesíti az érdekelteket a 2020.05.28-i 16187-es számú besorolási szakaszra vonatkozó döntés aktualizálásáról a „Vasbeton híd felújítása a 142-es megyei út Dicsőszentmárton – Balavásár közötti szakaszán, 23+892 kilométerszelvény, Maros megye” elnevezésű projektre vonatkozóan. A vasbeton híd Vámosudvarhely település külterületén található, Kóródszentmárton községben, Maros megyében, a 142-es megyei úton, a 23+892-es kilométerszelvénynél.

A környezetvédelmi hatóság döntése és annak indoklása megtekinthető a Maros Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, az alábbi címen: Marosvásárhely, Hídfő utca 10. szám, valamint a projekt tulajdonosánál, a Maros Megyei Tanács székhelyén, az alábbi címen: Marosvásárhely, Győzelem tér 1. szám, hétfőn 9–15 óra, keddtől péntekig 9–12 óra között, illetve tanulmányozható a következő internetes oldalon is: http://apmms.anpm.ro.

Az érdekeltek megjegyzéseiket/észrevételeiket elküldhetik a Maros Megyei Környezetvédelmi Ügynökségnek a hirdetésnek a honlapon való közlésétől számított 10 napon belül.


Az ELNÖK nevében

Szász Zoltán Tibor

megyemenedzser

Paul Cosma

FŐJEGYZŐ

Ovidiu Georgescu

ALELNÖK