2020. október 30., péntek

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Ismét megnyílt a szászrégeni gépkocsi-nyilvántartó iroda 

Újból megnyílt a vírusjárvány miatt ideiglenesen bezárt szászrégeni gépkocsi-nyilvántartó iroda, amely a helybéli rendőrség Egyesülés sugárút 57. szám alatti székhelyének földszintjén működik. A járműveket kedden 9-13, csütörtökön 9-15 óra között lehet bejegyeztetni, illetve töröltetni a forgalomból. 

Utoljára Gurul a Rádió 

Október 2. és 11. között a 20. alkalommal szervezik meg a Marosvásárhelyi Rádió népszerű, kerékpáros erdélyi riportkörútját, amelynek útvonala ezúttal Prázsmár – Sepsiszentgyörgy – Tusnád – Csíkszépvíz – Csíkszereda – Hargitafürdő – Székelyudvarhely – Székelykeresztúr – Farkaslaka – Szováta – Nyárádszereda – Marosvásárhely. Az eseményen a rádió munkatársai, a kerékpáros sport elkötelezett hívei vesznek részt, de a különböző szakaszokon bárki csatlakozhat a közvetlen kapcsolattartást, a szabadidősportot népszerűsítő csapathoz. 

Szuperrali Marosvásárhelyen 

Október 2-án és 3-án rendezik meg Marosvásárhely utcáin az országos Szuperrali gépkocsiverseny második szakaszát. A versenyzők már benevezhetnek a versenybe. A kijelölt útszakaszt később közlik az érdeklődőkkel, de valószínű, hogy a főteret és a környező utcákat is használják majd a versenyzők. A pontos programot a későbbiekben közlik a szervezők.