2020. július 12., vasárnap

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Fodor László a 18-20 éves korcsoport -65 kg-os súlycsoportjában lett országos bajnok, míg klubtársa, Oltean Paul Arnold ugyanebben a kor- és súlycsoportban az ezüstérmet szerezte meg.

Múlt hét végén Désen szervezték a WKC országos karatebajnokságot, melyen a május végén Olaszországban esedékes világbajnokságra is készülő marosvásárhelyi Sakura SK versenyzői egy arany- és két ezüstérmet szereztek a kumite shobu sanbon versenyszámban.

Fodor László a 18-20 éves korcsoport -65 kg-os súlycsoportjában lett országos bajnok, míg klubtársa, Oltean Paul Arnold ugyanebben a kor- és súlycsoportban az ezüstérmet szerezte meg. A lányok mezőnyének +21 éves korcsoportjában a -55 kg-osok között Meleacă Andreea ezüstérmet szerzett. Fodor László és Oltean Paul Arnold számára ez volt az utolsó formaellenőrzési lehetőség a hónap végi világbajnokság előtt, a két sportoló ugyanezen súlycsoportban, de a 18-20, illetve 15-17 éves korcsoportokban vb-címvédő. A sportolókat Drócsa József és Kiss Imola Noémi edzették, a klub számára a versenyzők szülei és a marosvásárhelyi Friedrich Schiller Gimnázium nyújtott támogatást.