2022. szeptember 24., szombat

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Szovátán szoros meccsen tudott nyerni a Marosvásárhelyi ASA a labdarúgó 4. elitliga 3. fordulójában, amivel a tabella élére állt, kihasználva, hogy Radnót szerdára halasztotta a találkozóját.  A hazai pályán játszó radnótiak azonban visszavehetik a következő forduló előtt a helyüket.

Az már most elég biztosnak látszik, hogy ez a két csapat küzd majd a bajnoki címért, ám a mostani mezőny a korábbi évekénél sokkal kiegyensúlyozottabbnak tűnik, elég azt nézni, hogy az ezen a szinten erősségnek számító Marosoroszfalu már a harmadik döntetlenjénél tart ugyanannyi meccsből.

Miután Segesvár megszerezte az első döntetlenjét, már nincs pont nélküli csapat sem, és egy-két kivételtől eltekintve a csillagászati eredmények is hiányoznak az idei bajnokságból. Most már csak az a kérdés, hogy ez a kiegyenlítődés magasabb vagy alacsonyabb szinten valósult meg.


Eredményjelző

4. elitliga, 3. forduló: Szováta – Marosvásárhelyi ASA 2-3, Nyárádszereda – Erdőszentgyörgy 1-0, Segesvári CSM – Ákosfalva 2-2, Marosvásárhelyi Academica Transilvania – Búzásbesenyő 4-0, Marosvásárhelyi Atletic – Marosludas 0-0, Marosoroszfalu – Mezőrücs 0-0.