2021. augusztus 3., kedd

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

VIBE The City Edition

Aki azt hitte, hogy 2021-ben buli nélkül marad Marosvásárhely, tévedett: a VIBE szervezői egy új rendezvényt jelentettek be! A VIBE: The City Editiont szeptember 2. és 5. között szervezik a marosvásárhelyi várban. A belépés ingyenes lesz, de regisztrációhoz kötött, és az érvényben lévő járványügyi szabályozásokat betartva lehet majd rajta részt venni. 

A MOL-színpadon fellépnek ByeAlex és a Slepp, Intim Torna Illegál, Dzsúdló, Konyha, 4S Street és az Epic Music Battle idei nyertesei. A szervezők ezenkívül óriáskivetítős meccsnézést is ígérnek: a Magyarország–Anglia vb-selejtezőt közvetítik szeptember 2-án este. A MOL-teraszon pedig a chill-zone-ból izgalmas előadásokat lehet követni, ennek programját a következő hetekben teszik közzé. 

„Ha nem is a megszokott fesztivált, de egy szerethető, családias hangulatú koncert- és előadás-sorozatot akarunk idén szervezni. Szeptemberben másfél év után láthatunk újra néhány közönségkedvencet a VIBE színpadon, ezúttal a hagyományos helyszín helyett a várban. Szeretettel várjuk azt is, aki bulizni szeretne, de azt is, aki csak kisétálna a várba szétnézni és kávézni egyet a MOL-teraszon. Ugyanakkor fontosnak tartjuk azt is kiemelni, hogy ez nem a negyedik VIBE, hanem a VIBE: The City Edition. A következő VIBE-ra 2022 júliusában kerül sor” – részletezte Rés Konrád Gergely fesztiváligazgató. 

A rendezvényre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ennek pontos részleteit augusztus elején közlik a szervezők. 

További információk a VIBE fesztivál Facebook-oldalán.