2022. augusztus 17., szerda

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Már nincs komoly tétje a labdarúgó 4. elitliga utolsó két fordulójának, miután egy hete eldőlt, hogy az ACS Marosvásárhely képviselheti a megyét a 3. ligába jutásért kiírt osztályozón. Az utolsó előtti fordulóban a csapat 6-1-re nyert a Marosszentgyörgyi Kinder otthonában, és megőrizte hatpontos előnyét az ASA-val szemben. Radnóton helyi presztízsrangadót játszott a házigazda csapat Marosludas ellen. Az idény előtt a feljutásra is esélyesnek tartott két együttes találkozója 4-4-es döntetlennel végződött.

A labdarúgó 4. elitliga szombaton zárul a felsőházban a 7. forduló, az alsóházban a 9. forduló mérkőzéseivel. Utóbbiban szerdán játsszák a 8. forduló találkozóit.


Eredményjelző

* 4. elitliga, felsőházi 6. forduló: Marosvásárhelyi Academica Transilvania – Ákosfalva 5-0, Marosvásárhelyi ASA – Kerelő 3-2, Radnót – Marosludas 4-4, Marosszentgyörgyi Kinder – ACS Marosvásárhely 1-6.

* 4. elitliga, alsóházi 7. forduló: Mezőszengyel – Szováta 4-0, Mezőrücs – Marosoroszfalu 0-2, Búzásbesenyő – Marosvásárhelyi Atletic 8-1, Nyárádszereda – Dicsőszentmártoni Viitorul 7-0.