2022. január 27., csütörtök

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

A decemberben igazolt, de azóta sérülés miatt hiányzó Szoboszlai Dominik hétfőn az RB Leipzig labdarúgócsapatával edzett.

A válogatott támadó középpályás január elején elmondta, hogy combközelítőizmának sérülésével már Salzburgban is küzdött, és hosszabb ideje fájdalomcsillapítók segítségével játszott. Az egyéni edzésmunkát március 24-én kezdhette el, és az EM Sports menedzseriroda közösségi oldalának hétfői beszámolója szerint a felépülése remekül halad, így megkezdte a közös edzést a csapattal.

Szoboszlai bekerült az egy hónap múlva kezdődő Európa-bajnokságra készülő keretbe is. Ezzel kapcsolatban Marco Rossi szövetségi kapitány jelezte: ugyan a futballista januári klubváltása óta nincs játékban, azonban jelenleg ő az elsőszámú magyar tehetség, a válogatott egyik kulcsembere. Amennyiben június 1-jéig megfelelő állapotban lesz, akkor számítani fog rá a szűk keretben is, ha viszont nem, akkor kénytelen lesz visszaengedni a klubjához.

A német klub közösségi oldalán hétfőn jelent meg ez a felvétel, amellyel hírül adták, hogy a magyar játékos részt vett a csapatmunkában