2020. július 12., vasárnap

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Újabb támadó távozik a visszavágók előtt a hamarosan törökországi edzőtáborozásra készülő FCM Marosvásárhelytől. Mint a klub hírül adta, az argentin Diego Ruiz a tavasztól a chilei Club de Deportes Antofagasta egyesületéhez szerződött, a dél-amerikai ország pontvadászatában újonc alakulathoz való átigazolást annak a játékos otthonához való közelségével indokolja az FCM.

Újabb támadó távozik a visszavágók előtt a hamarosan törökországi edzőtáborozásra készülő FCM Marosvásárhelytől. Mint a klub hírül adta, az argentin Diego Ruiz a tavasztól a chilei Club de Deportes Antofagasta egyesületéhez szerződött, a dél-amerikai ország pontvadászatában újonc alakulathoz való átigazolást annak a játékos otthonához való közelségével indokolja az FCM. A 31 éves támadó korábban a Cobresal és a Huachipato mezében is szerepelt a chilei bajnokságban, marosvásárhelyi szerepléséből a legemlékezetesebb pillanat a múlt szezonbeli visszavágókhoz kötődik, amikor hazai pályán három pontot érő győztes gólt lőtt a későbbi bajnok Oţelul kapujába.

Hétfőn adta hírül a klub, hogy újabb két játékosát hívták be a Törökországban edzőtáborozó válogatott keretekbe: Sergiu Buş és Costinel Gugu szombattól az U20-as korosztályos válogatottal készül, amely a napokban orosz, azeri és kínai klubcsapatokkal öt formaellenőrző találkozót is játszik. A két ifi válogatott és a felnőtt válogatott keretébe behívott Claudiu Bumba február 2-án csatlakozik az FCM-hez, mely akkor szintén Törökországban fog már edzőtáborozni.