2021. június 17., csütörtök

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

A divatos őszi alapdarabok közül a RUHA a hideg szezon ellenére sem veszti el varázsát. Főleg olyan napokra ajánlott, amikor nem tudjuk hirtelen, mit vegyünk fel, és nincs kedvünk külön stíluselemek társítására.

Őszi ruháink legyenek főleg hosszú ujjúak, hosszuk legyen midi (középhosszú) vagy maxi, anyaguk pedig vastagabb.

Nézzük meg, milyen ruhákat válasszunk idén ősszel.


A KÖTÖTT RUHA – vagy bármilyen más anyagból készült ruha – ha egy középhosszú, férfias kötött mellénnyel társítjuk, még stílusosabb és melegebb lesz.

A FEKETE (mint egy szükséges szezonális szín) és a gótikus beütésű SÖTÉT tónusú összeállítások ismét divatosak.

A nőies megjelenés hangsúlyozására válasszunk ezúttal egy FEKETE CSIPKERUHÁT, melyet viselhetünk chunky (vaskos) bakanccsal és gyapjúszövetből készült köpennyel (pelerin). 

Amikor APRÓ KOCKÁS anyagról beszélünk, általában egy férfias típusú nadrágkosztüm jut eszünkbe, viszont ha ugyanebből az anyagból készült RUHÁT veszünk fel, hozzá ballonkabátot és gumicsizmát, stílusos lesz a megjelenésünk még az esős napokon is.

Aki kedveli a BŐRRUHÁT – mely a szezon egyik trendjét képezi –, idén ősszel ne feketét, hanem inkább khakit, bézst vagy pasztell árnyalatút hordjon.

Ha kedveljük a 90-es évek divatját idéző, lezser kötött ruhákat, válasszunk őszire hosszú ujjú, COL ROUÉ-val rendelkező, azaz visszatűrhető gallérú RUHÁT, melyet viselhetünk bakanccsal és magas sarkú cipővel egyaránt.

A 70-es évek hippi stílusára emlékeztető BOHÓ stílusú ruhák továbbra is divatosak. Válasszunk egy finom szövésű darabot, mely látványos lesz vastag övekkel, nagy fülbevalókkal és csőrös lábbelivel.

A hidegebb évszak ellenére a SELYEM is divatos. Természetesen vastagabb, közép- hosszú, ujjakkal ellátott ruhaváltozatokra gondolunk, melyek magas, térd fölé érő csizmával nagyon jól mutatnak.

A nyár egyik színslágere, mely idén az őszi szezonra is átnyúlik, a FEKETE. Nemcsak a ruha, hanem egész öltözetünk fekete, a kiegészítők is. Mondhatni „FEKETE ŐSZ” elé nézünk.

Divatos a fekete BIKERDZSEKI, viseljük fehér trikóval és farmernadrággal vagy elegáns selyemruhával.

A fekete AKTATÁSKA esti öltözékkel is hordható, amennyiben értékes nyakékkel díszítjük.

Egy apró XS TÁSKA, ha fekete, mindenféle öltözettel találni fog.

A LAKKOZOTT BŐR BALLONKABÁT szintén fekete, a 70-es évekre emlékeztető, csillogó darab, jól passzol egy ugyanabból az anyagból készült szoknyával vagy akár trapéznadrággal is.

A NYITOTT HÁTÚ TOP nőies, stílusos és merész is, ha fekete. Ne idegenkedjünk a viselésétől, mivel ruházatunknak egyéniséget fog kölcsönözni. 

A fekete GYAPJÚKÖPENY (PELERIN) különleges eleganciát kölcsönöz. Ha azt szeretnénk, hogy megjelenésünk modern, friss legyen, társítsuk rock beütésű bakanccsal. 

A FÉRFIAS KOSZTÜM sohasem megy ki divatból, mert klasszikus alapdarab, mely minden alkalomra felvehető. Idén ősszel ez is legyen fekete, viszont minden esetben viseljük magas sarkú lábbelivel.

A 80-as évek divatját idéző, magas vállú, TÚLMÉRETEZETT DZSEKI nem a legjobban társítható darab, viszont biztosan fel fogja hívni a figyelmet viselőjére, főleg ha fekete színű, nagyon szűk ceruzaszoknyával és szintén a 80-as évekre emlékeztető, középmagas, hegyes sarkú bokacsizmával hordjuk.