2021. június 17., csütörtök

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

A meleg ősz eleji napok ellenére, lassan készülnünk kell a hidegebb időszakra. Ezt legkönnyebben úgy kezdhetjük el, hogy megnézzük, mit hordhatunk még a ruhatárunkban lévő „örökzöld” darabokból. Nem az a cél, hogy állandóan új darabokat szerezzünk be, hanem az, hogy a kevés újat úgy válasszuk meg, hogy tökéletesen beilleszkedjenek ruhatárunk már meglévő darabjai közé.

Nézzünk meg pár STÍLUSTRÜKKÖT, melyek segítségünkre lesznek ilyen téren!

Tegyünk egy CSÍKOS SELYEM FEJKENDŐT, és ezt kombináljuk egy klasszikus kockás zakóval. A hatás meglepő lesz.

Válasszunk egy szokatlan színű BALLONKABÁTOT – mondjuk FEHÉRET –, sokkal könnyebb lesz társítani, hogy minél változatosabb legyen öltözetünk.

Ha kedveljük a lezser, ‘70-es ÉVEK DIVATJA INSPIRÁLTA RUHÁKAT, viseljük őket RETRÓ BŐRCSIZMÁVAL.

Aki szereti a sportos öltözködést, viseljen egyszerre MINÉL TÖBB SPORTOS DARABOT.

A TÁSKÁNKAT harmonizáljuk kedvenc szezonális FELSŐKABÁTUNKHOZ.

Hidegebb időben viseljünk KLASSZIKUS ZAKÓ KINÉZETŰ VASTAG FELSŐT. Ez a szezon egyik slágere.

Ha BIKER DZSEKIT szeretnénk viselni, válasszunk egy bársonyból készült, glamour árnyalatú darabot: pirosat, lilát vagy zöldet. Biztosan felfigyelnek ránk.


Most vegyük számba a hét ALAPDARABOT, melyek elengedhetetlen kellékei egy stílusos ősznek.

1. Egy KÜLÖNLEGES SZABÁSÚ FELÖLTŐ, amely önmagáért beszél.

2. A KOCKÁS ZAKÓ is egy fontos ruhadarab lesz, mely jól megy akár egy fehér trikóval, kényelmes, kapucnis anorákkal, egy ruhával, hogy rendhagyóbb darabokat is említsünk.

3. A KÖTÖTT RUHA, ha fekete, négyszögletes dekoltázzsal, középhosszú változatban nemcsak kényelmes, de elegáns is. Nagyon jól fog mutatni egy lezser, sarkos csizmával (slouchy , buggyos szárú csizma) vagy akár sportcipővel is.

4. A klasszikus FEHÉR ING biztosan ott lapul mindenki szekrényében, viszont ehhez idén válasszunk még egy PUFFOS UJJÚ, KEREK GALLÉROS változatot is.

5. A magas derekú, lezser PAPERBAG farmer kényelmes volta miatt a legmegfelelőbb választás ahhoz, hogy stílusosak is legyünk. A selyemtoptól a sportos anorákig mindennel talál.

6. Idén a láncok divatosak cipőkön, táskákon, de főként a nyakon. A HATALMAS NYAKLÁNCNAK főleg a chunky (vaskos) formájú, aranyszínű változata menő.

Ez az egyedüli ékszer, amire idén szükségünk van, mivel mindennel talál, és feldob minden öltözéket.

7. A LÁNCCAL DÍSZÍTETT PAPUCS idén ősszel egy rendhagyó kiegészítő, amely friss, menő, ugyanakkor nagyon stílusos megjelenést kölcsönöz.