2020. július 9., csütörtök

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

A közkedvelt utcai divat – ami főleg az aktív, örökmozgó hölgyek divatja –, mind nagyobb teret hódít egyszerűsége, lezsersége és sokoldalúsága miatt, mivel ha kimenni készülünk az utcára, nyugodtan társíthatunk sportos, romantikus, hivatali, elegáns, de praktikus mindennapi  casual és más stílusú ruhadarabokat úgy, hogy ne csak divatosak legyünk, hanem kényelmesen is érezzük magunkat.

A már említett divatos színek és minták mellett főleg a túlméretezett és lezser darabok a menők.

Ha először azt gondolnánk, hogy ez a stílus egyszerű és könnyű összeállítni, kiderül, hogy ez nem pontosan így van, ugyanis ahhoz, hogy ne essünk nem kívánt túlzásokba, fontos egy bizonyos egyensúly betartása.

Aki a visszafogott elegáns megjelenést kedveli, válasszon NYÁRI KÖSZTÜMÖT finom lila, rózsaszín vagy világoskék árnyalatokban, utcai stílusú nadrággal vagy rövidnadrággal, amelyek romantikus, vonzó megjelenést kölcsönöznek viselőjének. Ezt a kosztümöt felvehetjük a munkahelyre is, ahol nem túl szigorú az előírás, a dresszkód. Vehetünk hozzá sportcipőt, magas talpú cipőt, az alkalmi fűzős oxfordot vagy balerint.

A nyár nem nyár RUHA nélkül, ezért az utcára is előszeretettel viseljük. A praktikus farmerruháktól az elegáns virágmintásig minden divat, rövid, középhosszú és hosszú változatban is, sportcipővel, szandállal vagy akár stabil, vastag sarkú cipővel viselve.

Nagyon kényelmes nyári utcai viselet az OVERALL, pántokkal, merevített mellrésszel, vagy akár hosszú ujjakkal ellátva, látványos mintájú anyagokból a nyár egyik alapdarabját képezi.

A kényelmes lábbeli mellett a modern hátizsák és az elegáns napszemüveg elengedhetetlen kiegészítők.

Aki még kényelmesebben akarja érezni magát, viseljen BLÚZOKAT, TOPOKAT, TRIKÓKAT főleg NADRÁGGAL. A virág- és absztrakt minták, a babok és csíkok, márkafeliratok, tréfás nyomatok mind jól mutatnak az egyszerű szabású darabokon, viszont a nyitott vállú vagy romantikus, fűzős felsők is mind divatosak.

A nőiességet hangsúlyozni kedvelő hölgyek viseljenek inkább SZOKNYÁT, minden hosszúságban, mely nyári utcai megjelenésüknek lezserséget fog kölcsönözni. Ha a szoknya anyaga farmer, kötött anyag, bőr, szatén vagy selyem, valamennyi divatos.

A hűvösebb időben nyáron is szükség lesz BOMBERDZSEKIRE, KARDIGÁNRA vagy egy ZAKÓRA (a nyár slágere az ujj nélküli zakó), élénk vagy tompa színű, mintás, valamint egyszínű változatban.

A KIEGÉSZÍTŐK fontos kellékei az utcai stílusnak.

Válasszunk kényelmes lábbelit: sportcipőt, magas, telitalpú szandált, vastag sarkú szandált, cipőt, lapos talpú sarut vagy akár strandpapucs formájút.

A modern hátizsák vagy egy terjedelmes táska, esetleg válltáska mindig megfelelő.

Ne feledkezzünk meg a színes üvegű vagy tükörhatású napszemüvegről sem!