2022. január 27., csütörtök

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Azonos eredménnyel zártak a marosvásárhelyi női labdarúgócsapatok a 2. liga e heti fordulójában, bár ellenkező előjellel.

A 2. csoportot vezető Ladies, amely nevében marosvásárhelyi ugyan, de mérkőzéseit Nyárádszeredában játssza, és amúgy a Székelyudvarhelyi Vasas Femina második csapataként működik, 4-0-s vereséget szenvedett az FK Csíkszereda otthonában. Ez a vereség nem sodorja igazán veszélybe a csoportelsőséget, hiszen így is hét pont az előnye Csíkszeredával szemben, míg a Kolozsvári Olimpia második csapatának, amely a második helyen áll, nincs feljutási joga.

A 3. csoportban a Marosvásárhelyi CSM 4-0-ra nyert a Temesvári Poli ellen, amivel életben tartja matematikai esélyét a rájátszásra jogosító második helyre. Sajnos a telegdi vereséget követően ez jelentősen csökken, vasárnap Bukarestben győzelemre van szükség a listavezető Dream Team otthonában, de ez sem elég, a Bihar Unitednek valahol botlania kell. 

Eredményjelző

Női labdarúgó 2. liga, II. csoport, 11. forduló: Kolozsvári Olimpia II – Szörényvári Atletic Drobeta 11-0, FK Csíkszereda – Marosvásárhelyi Ladies 4-0. A Kolozsvári Olimpic Star 
állt. 
Női labdarúgó 2. liga, III. csoport, 9. forduló: Marosvásárhelyi CSM – Temesvári Poli 4-0, Bukaresti Dream Team – Bihar United 3-1. A Bákói Măgura és az Onix Rm. Sărat állt.