2020. július 6., hétfő

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Korunk, és talán a futballtörténelem két legnagyobb labdarúgója, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi könnyen lehet, hogy végül egy meccs erejéig csapattársak lehetnek. Carlos Tévez merész terven gondolkodik, ugyanis azt szeretné, ha a búcsúmeccsén a két sokszoros aranylabdás egy csapatban játszana egy sztárokkal teletűzdelt gálamérkőzésen.

A 36 éves argentin válogatott labdarúgó két éven át játszott a Juventus szupersztárjával, Cristiano Ronaldóval a Manchester Unitedben. A hatszoros aranylabdás Lionel Messivel pedig az argentin válogatottban rúgta együtt a bőrt, így mindkét klasszist jól ismeri.

Fotó: PSI


Ugyanakkor rajtuk kívül is számos legendás játékosra lehet számítani majd, hiszen a Manchester City és a Manchester United egykori játékosa csupa nagyszerű futballistával játszott együtt pályafutása alatt, amely során megfordult többek között a Boca Juniors, a Corinthians, a West Ham United, a Manchester United, a Manchester City, a Juventus és a Shanghai Shenhua csapatában is.

Tévez elárulta, hogy Ronaldót és Messit is meg szeretné hívni a sztárokkal teletűzdelt csapatába, ha elérkezik a pillanat, hogy egyszer szögre akasztja a stoplist.

„Ha össze kellene állítanom a csapatot, akkor Buffon, Hugo Ibarra, Rio Ferdinand, Gabriel Heinze, Patrice Evra, Andrea Pirlo, Paul Scholes, Paul Pogba, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Wayne Rooney alkotná a kezdő tizenegyet” – mondta a Boca Juniors támadója az argentin Radio La Rednek.

Ugyanakkor Tévez leszögezte azt is, hogy egyelőre nem gondolkodik a visszavonuláson, sőt kijelentette, hogy minden lehetőséget nyitva hagy a jövőjével kapcsolatban. „Természetesen Argentínában csak a Boca Juniors jöhet szóba, de szeretnék majd visszatérni a West Ham Unitedhez vagy a Corinthianshoz egy fél évre. Nem zárok ki semmit” – zárta szavait.

Kapcsolódó cikkek: