2020. november 30., hétfő

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Rajzpályázat középiskolásoknak

Magyarok a Kárpát-medencében címmel hirdettek kreatív rajzpályázatot a Határtalanul program keretében. A szervezők arra kérik mindazokat, akik részt vettek a Határtalanul program középiskolai vetélkedőin, vagy kitöltötték a nyári pályázat tesztkérdéseit, hogy vegyenek részt a rajzpályázaton. A pályázat benyújtásának határideje 2020. október 31.

Pályázni saját készítésű rajzzal, festménnyel, fotóval, fotómontázzsal és bármely olyan technikával készült művel lehet a Magyarok a Kárpát-medencében témakörben, amely PDF – vagy bármely Windows alkalmazásban megnyitható – formátummal rendelkezik. A fájl maximális mérete 10 MB lehet. 

A fődíj egy darab új Apple Ipad. A fődíj mellett értékes nyereményben részesül a 30 legjobb pályamunka is. Pályázati feltétel a külhoni vagy magyarországi tanulói jogviszony. A pályázat benyújtásának határideje 2020. október 31. A pályázatokat kizárólag elektronikusan lehet beküldeni a jatek@hatartalanul.net e-mail- címre. Az e-mailnek tartalmaznia kell a pályamunkát és annak címét, a pályázó nevét, országát, települését, születési dátumát. Egy pályázó maximum 3 pályamunkát nyújthat be. A pályázó a pályázat benyújtásával hozzájárul ahhoz, hogy pályamunkája a Határtalanul program médiafelületein és a programhoz kapcsolódó kiállításon vagy kiadványban megjelenjen. Továbbá a pályázó hozzájárul, hogy az általa megadott adatokat az adatkezelési szabályoknak megfelelően kezeljék – tájékoztatott a szervezőbizottság.