2021. április 11., vasárnap

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Írd meg magad!

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata a Látó szépirodalmi folyóirattal együttműködve Írd meg magad! címmel költészeti versenyt hirdet középiskolások számára a magyar költészet napja alkalmából. Ha rejtőzik megírt vers otthon a fiókodban, vagy ha már régóta szeretnéd kipróbálni írói vénádat, április 6-án éjfélig a tompamiklostarsulat@gmail.com e-mail-címre várjuk két versed. 

Követelmények: az első beküldött vers témája/címe Önarckép, a második vers szabadon választható témájú/című. Kizárólag olyan verseket fogadunk el, amelyek még nem kerültek közlésre írott, illetve online platformokon.

A beérkező verseket héttagú zsűri bírálja el: Vida Gábor író, Markó Béla költő, Demény Péter író, költő, Keresztes Attila művészeti igazgató, valamint Tompa Klára, Simon Boglárka Katalin, Henn János színészek. A legsikeresebb munkákat a Látó szépirodalmi folyóirat publikálja, valamint a Tompa Miklós Társulat művészei versműsort készítenek belőlük, amit a színház a magyar költészet napján, április 11-én este 7 órától mutat be az aktuális járványügyi rendelkezéseknek megfelelő formában. (PR-titkárság)