2021. május 13., csütörtök

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Felborította a világrendet a vírusjárvány, így az idén – rendkívüli helyzetben – most virtuálisan ballagtok, de megteszünk mindent annak érdekében, hogy ti is átélhessétek a 12. évfolyam hagyományos rendezvénysorozatának élményeit. Terveink szerint, amennyiben feloldják az országos óvintézkedéseket, július 15. – szeptember 15. között az osztályokkal egyeztetve találunk időpontot a tanár-diák meccs, a szerenádozás, az utolsó osztályfőnöki óra és persze a ballagás megszervezésére. Így azt is megígérhetjük, hogy átadjuk az év végi díjakat az osztályok legjobb tanulóinak, az évfolyamelsőknek, a legjobb sportolóknak és mindenkinek, aki az elmúlt négy évben tevékenységével hozzájárult iskolánk hírnevének öregbítéséhez.

A rendkívüli helyzet erősítsen meg benneteket abban, hogy az iskolában kapott elméleti és gyakorlati tudással felvértezve jobban megbirkóztok majd az élet kihívásaival, helytálltok majd az egyetemeken és a munkahelyeteken, és az idők múlásával mint egy különleges eseményre emlékeztek majd a 2020-as ballagásra. 

Büszkék vagyunk rátok, sok sikert kívánunk, találkozunk az említett időszakban a ballagáson, utána pedig öregdiákokként bármikor szívesen látunk az ősi alma mater falai között. 

Kedves szülők! Önöknek is köszönettel tartozunk, amiért kitartottak mellettünk, és az online felületre szorult oktatásban is partnereink voltak. Biztosítjuk önöket, hogy semmivel sem kaptak kevesebb tudáscsomagot a diákok, mint az előző, normális esztendőkben. 

Mátéfi István igazgató

Hajdú Zoltán igazgatóhelyettes