2020. szeptember 26., szombat

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Labdarúgó III. liga

A Maros megyei csapatok közül a holtversenyben éllovas szászrégeniek és a nyárádtőiek játszanak hazai pályán ma 17 órától, az FCM II Brassóban vendégszerepel. A 3. forduló mai mérkőzései: Avântul Szászrégen – Unirea Tatrang, Unirea Nyárádtő – U II Kolozsvár, Gloria II Beszterce – CS Zalatna, Unirea Dés – Sănătatea Kolozsvár, CFR II Kolozsvár – FC SESO, CSM Brassó – FCM II Marosvásárhely, Unirea Szászfenes – FC Zilah, Olimpia Szatmárnémeti – Voinţa Jád.

Labdarúgó IV. liga

Holnap 11 órától a 2. fordulóban a következő mérkőzéseket játsszák a Maros megyei negyedosztályos bajnokságban: Mureşul Marosoroszfalu – Mureşul Kutyfalva, Avântul Mezőméhes – MSE 08 Marosvásárhely, Mureşul Ludas – AS 2005 Nagysármás, Gaz Metan Dános – CS Radnót, Gaz Metan Marosvásárhely – Înfrăţirea Búzásbesenyő, Mobila Szováta – FC Junior Marosvásárhely, AS Nyárádszereda – Voinţa Vámosgálfalva.

Futsal

A hét végén a teremlabdarúgó I. liga küzdelmei is megkezdődnek, az új bajnokság nyitófordulójában a kétszeres bajnoki címvédő City`us Marosvásárhely idegenben játszik, a Concordia Chiajna vendégeként. A mérkőzést hétfőn 20 órától a DigiSport2 élőben közvetíti.

E.ON – Kinder-kupa

Tegnap kezdődött a 2000-2004 közti korcsoportos gyerekcsapatok számára kiírt E.ON – Kinder-kupa. A tornán részt vevő 101 csapat mérkőzéseit nyolc sportbázison játsszák: Marosvásárhelyen az E.ON sporttelepén, a Víkendtelepen, a Dimitrie Cantemir Egyetem sportbázisán és a ligeti pályákon, Marosszentgyörgyön a házigazda Kinder SE sportbázisán és az Apollo komplexum pályáin, Nyárádtőn a Darina komplexum pályáin, illetve a marosszentkirályi Junior sportbázison. A torna a www.eonkinder.ro weblapon is követhető.