2020. július 8., szerda

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Kemény mérkőzés elé néz az alapszakasz visszavágóinak második körében a férfi A osztályos BC Mureş együttese, mely szombaton a CSM Bukarest vendége lesz.

Kosárlabda

Kemény mérkőzés elé néz az alapszakasz visszavágóinak második körében a férfi A osztályos BC Mureş együttese, mely szombaton a CSM Bukarest vendége lesz. A két csapat őszi találkozóját nagy izgalmak után a vásárhelyiek nyerték meg, a bukaresti mérkőzést holnap 18 órától a TVR3 közvetíti. A fordulóból a SCM Craiova – BC Argeş találkozó lesz még képernyőn, vasárnap 18 órától a TVR3 csatornán.

Könnyű hazai pályás mérkőzésre számíthat a férfiakhoz képest a BC Nova Vita női A osztályos együttese, mely ma 18 órától az idei első hazai pályás találkozóján az Olimpia Bukarestet fogadja. A felek őszi, bukaresti összecsapását a vásárhelyiek nyerték.

Röplabda

Könnyűnek ígérkező idegenbeli mérkőzés vár a női A1 osztályban a CSU Marosvásárhely csapatára, mely holnap a bajnoki tabella utóvédjében tanyázó CSM Nagyszeben vendége lesz. A marosvásárhelyiek szerdán a várakozásoknak megfelelően könnyű, 3-0 arányú győzelmet arattak a Challenge-kupában a szerb Radnicski Belgrád felett hazai pályán, és bejutottak a sorozat nyolcaddöntőjébe, ahol szintén a papírformának megfelelően a török Iller Bankasi Ankara együttese lesz a következő ellenfelük, amely a szlovén Calcit Kamnik együttesét búcsúztatta a sorozatból. A kétmérkőzéses párharc első találkozóját január 31-én Ankarában játsszák, a visszavágóra egy héttel később kerül sor.