2021. október 27., szerda

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Mindkét csoportban 3-3 csapat maradt pontveszteség nélkül a labdarúgó 4. elitligában. Igaz, ezek közül egy-egy csapat eddig csak egy meccset játszott, mert minden fordulóban egyiknek állnia kell. Véletlen vagy nem – noha még mindig korai következtetéseket levonni –, pontosan azokról a csapatokról van szó, amelyeket a legesélyesebbnek tartottak már kezdés előtt arra, hogy a saját csoportjukban az első három között végeznek, és a rájátszásban közülük kerüljön ki a megye képviselője a feljutásért kiírt osztályozón. 

A második csoportban a harmadik forduló után már biztosan nem lesz három hibátlan, mert a csoport első rangadóján Kerelő Marosludast fogadja. Az első csoportban azonban minden esély megvan arra, hogy mindhárom együttes megőrizze a tökéletes mérleget, különösen, hogy az egyikük, a Marosvásárhelyi ASA szabadnapos lesz.


Eredményjelző

A labdarúgó 4. elitliga 2. fordulójának eredményei:

* 1. csoport: Marosoroszfalui Mureşul – Nyárádszereda 1-0, Szováta – Marosszentgyörgyi Kinder 3-4, Mezőrücsi Câmpia – Ákosfalvi Napsugár 1-1, Erdőszentgyörgyi Kis-Küküllő – Marosvásárhelyi ASA 0-3. Az ACS Marosvásárhely állt.

* 2. csoport: Marosludasi Mureşul – Mezőszengyeli Inter 3-0, Marosvásárhelyi Atletic – Nyárádtői Unirea 2018 II 3-3, Marosvásárhelyi Academica Transilvania – Búzásbesenyői Înfrăţirea 4-2, Radnót – Dicsőszentmártoni Viitorul 2002 4-1. A Kerelői Mureşul állt.