2022. augusztus 17., szerda

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Döntetlent csikart ki a Ladies Resicabányán, a Banat Girls otthonában, és ezzel  megakadályozta, hogy ellenfele megelőzze a rangsorban: az alsóházban így továbbra is a harmadik, összesítésben a 9. helyen áll a marosvásárhelyi együttes az utolsó forduló előtt, amikor azonban az alsóház magasan legjobb csapatát, az Aradi Piros Securityt fogadja, Resicabánya pedig mindeközben a sereghajtó Târgoviștéhoz látogat...

A forduló legfontosabb mérkőzését Temesváron játszották, ahol a Borgóprundi Heniunak győznie kellett volna ahhoz, hogy megmaradjon a rangsor élén, azonban a bronzérem várományosa, a Temesvári Poli kikaparta a gesztenyét a bajnok Kolozsvári Olimpiának. Azzal, hogy legyőzte a Borgóprundot, megnyitotta az utat a Kolozsvári Olimpia számára, hogy zsinórban a 12. bajnoki címet szerezze meg. A Szamos-parti együttes várhatóan nem hagyja veszni a lehetőséget, hiszen az utolsó fordulóban hazai pályán fogadja a temesváriakat, és egy pontra van szüksége, hogy ismét bajnoki aranyat ünnepelhessen.

Vagy lehet mégis meglepetés?


Eredményjelző

Női labdarúgó 1. liga, felsőház, 9. forduló: CSM Alexandria – Székelyudvarhelyi Vasas Femina 6-1, Temesvári Politehnica – Borgóprundi Heniu 2-1, Bukaresti Fair Play – Kolozsvári Olimpia 0-11; alsóház, 9. forduló: Resicabányai Banat Girls – Marosvásárhelyi Ladies 3-3, Galaci Universitatea – CSS Târgoviște 6-0, Aradi Piros Security – Nagybányai FF 6-0. Elmaradt mérkőzésen: Nagybányai FF – Resicabányai Banat Girls 1-0.