2021. október 24., vasárnap

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Korábbi beszámolóinkból tapasztalhatták, hogy a már említett szezonális divatirányzatok is sok klasszikus vagy ismert elemet tartalmaznak, újszerű megjelenésben. Ebből kiindulva tekintsük át, hogy melyek lennének azok a ruhadarabok, kiegészítők, melyek előző szezonokból átmentve divatossá teszik a megjelenésünket.

Az első helyen említsük meg a Céline márkájú RETRÓ GALLÉRT. Heidi Slimane újraértelmezte a híres fehér, csipkés szélű retró gallért, sportos tréningfelsővel, anorákkal (kapucnis rövid viharkabát) és hetvenes évekbeli farmerrel társítva. Akinek ilyen darabok vannak a ruhatárában, nyugodtan vegye elő, és viselje.

A KOCKÁS BLÉZER (főleg Dior márkájú) egyike a legklasszikusabb daraboknak.

Ha ilyet találunk szekrényünkben, társítsuk szintén kockással, vagy a blézer színeivel harmonizáló, diszkrét virágos mintás ruhával, és biztosan különleges hatása lesz.

A BIZSU elnevezéssel illetett, nem nemesfémből készült ékszerek is újra fénykorukat élhetik az idén nyáron, ha a Dolce & Gabbana ihletésű tavalyi darabokból választunk. Ha egyszerre többet viselünk, még divatosabbak leszünk.

A hosszú szárú OPERAKESZTYŰK (például Gucci márkájúak) idén ismét divatosak, sokat számít azonban, hogy mivel társítjuk.

A KÁVÉ mint színtónus, mely a barnák egyik legkedveltebb és legdivatosabb árnyalatát képezi, sokáig mellőzött volt a divatban, egészen addig, míg Daniel Lee a Bottega Venetától újra be nem vezetette.

Ahhoz, hogy milyen árnyalatokat válasszunk, és hogyan társítsuk, nézzük meg a Bottega vagy a Hermes ajánlatait.

Egy MILITARY, azaz katonai stílusú ruhadarab is nyugodtan átmenthető tavalyról.

Ilyen a katonazubbonyra emlékeztető felső, mely, ha a Michael Kors által újraértelmezett darabokhoz hasonló, és minél eredetibb kiegészítőkkel van ellátva, annál divatosabb lesz a hatása.

A réteges öltözködés, avagy LAYERING valósággal művészet, mivel nem mindegy, hogy mit és hogyan viselünk. Ehhez válasszunk főleg Lacoste-ihletésű tavalyi darabokat.

Akinek tetszik a FÉRFIAS és NŐIES ELEMEK keverése, inspirálódjon Prada kollekcióiból, aki mesteri szinten ért ehhez, és modern elemek kombinálásával klasszikus hatást ért el.

A TISZTA FEHÉR, legyen szó egy ingről vagy ingruháról, mindig jó választás a tökéletes megjelenéshez. Főleg Valentino tanácsait követve viseljük.

Az EXTRAVAGÁNS megjelenés mindig hatásos. Ehhez egy régi kalap tollait hasznosíthatja újra és illesztheti frizurájába, egy érdekes, erőteljes ruházatot választva hozzá az, aki szereti meglepni a közönségét.