2019. július 19., péntek

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Mostantól a marosvásárhelyiek a napi bevásárlást online is megejthetik! Egy kereskedelemben jártas helyi társaság segíti ebben őket.

Húszéves gyakorlattal az élelmiszer-kereskedelem terén a Coralia nemrég új szolgáltatást vezetett be, amellyel a lakosság időt és kényelmet nyer. A Coralia Online webáruház a klasszikus üzlet alternatívája. Azoknak szánták, akiknek nincs elég idejük arra, hogy vásárolni járjanak, vagy akik nem akarnak csomagot cipelni. Pár perc alatt telefonon, személyi számítógépen vagy táblagépen bevásárolhatnak.

A Coralia Online telefonon vagy online veszi fel a rendeléseket, és a kért időpontban kiszállítja a megrendelt árut – élelmiszer és nem élelmiszer – a lakcímre Marosvásárhelyen és környékén. Az Online Coralia termékei változatosak, hasonlóak a segesvári nyolc Coralia nagyáruházban fellelhető áruhoz. 

Akinek nincs lehetősége online a virtuális kosárba tenni az árut, telefonon is rendelhet. A rendelés feladása után a kliens megadhatja azt az időpontot, amikor az árut kiszállíthatják.


Az online áruház szolgáltatásai:

• online kereskedelem

• a rendelések előkészítése és csomagolása

• ajtótól ajtóig szállítás saját gépkocsikkal

• az áru kiszállítása még aznap, az ügyfél által kiválasztott időpontban: munkanapokon 14–22 óra között, szombaton 10–14 óra között.


Az online áruház termékei

A Coralia Online gazdag árukínálattal áll a vásárlók rendelkezésére, élelmiszer- és nem élelmiszertermékek közepes és jó minőségben, amelyek minden ízlést kielégítenek, ugyanakkor a különböző kategóriájú vásárlók zsebéhez is igazodnak.

Online az alábbi termékkategóriák közül lehet válogatni: alapélelmiszerek (liszt, száraztésztafélék, olaj, cukor stb.), konzervek, édességek, kávé, italok (víz, üdítők, energiaitalok, szeszes italok stb.), egyszer használatos termékek, kozmetikai cikkek, tisztítószerek, háztartási cikkek, naturista termékek.


 Árak, szállítás és fizetés

Az árak versenyképesek, hasonlóak az áruházakban alkalmazottakhoz. A kiszállításnál az alábbi költségeket számolják fel:

• 20 lej az 50 lejig terjedő rendeléseknél

• 10 lej az 50–100 lej közötti rendeléseknél

• ingyenes a 100 lej fölötti rendelések esetén

Fizetni lehet kártyával online vagy készpénzzel, illetve kártyával a szállításkor.

Tevékenységi terület

Kezdetben a  Coralia Online a marosvásárhelyi és környékbeli (10–15 km-es körzetben) ügyfeleket szolgálja ki. Így a helybéliek mellett az ákosfalvi, bárdosi, koronkai, maroskeresztúri, udvarfalvi, jeddi, náznánfalvi, remeteszegi, marosszentkirályi, marosszentgyörgyi, marosszentannai, nyárádtői, székelykakasdi, mezőszabadi lakossághoz is eljuttatják a megrendelt árut. A későbbiekben tervben van kibővíteni ezt a kört.

Lejegyezte: Florin M. Şandor


„A  Coralia Online segítségével igazodunk a modern ember életstílusához, aki állandó időhiányban szenved, és mindinkább kihasználja az internet révén rendelkezésre álló gyors, hozzáférhető lehetőségeket. A webáruház a lakosság támogatására siet, és lehetővé teszi, hogy az emberek több időt töltsenek a számukra fontos személyekkel. Néhány perc alatt a vásárló leadhatja a rendelést saját maga vagy szerettei számára. Az internetet nem használó idős személyek számára bármelyik családtag rendelhet, ezt ő maga telefonon is megteheti. Akárcsak az üzleti életben, az online közegben is nagy hangsúlyt fektetünk a komolyságra, megbízhatóságra és a kiszállítási időre. A kereskedelemben és a szétosztásban szerzett tapasztalat okán bizunk benne, hogy minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani.”
Mara Lăcătuşu projektmenedzser


A Coraliáról
A Coralia Com Társaság 1996 áprilisában alakult, tevékenységi területe az élelmiszer- és nem élelmiszertermékek forgalmazása. Maros megyében egyedüli forgalmazója a Perla Harghitei ásványvíznek, a Băneasa, Roshen, Sammills, Coca-Cola, Chio, Oblio stb. termékeknek. Tevékenysége Marosvásárhelyen és Segesváron két területi lerakatban zajlik, nyolc nagyáruházból álló saját áruházlánca Segesváron van, és Coralia Supermarket néven ismert. Októbertől indították az e-commerce tevékenységet, a vásárlókat a széles termékskála, a kedvező árak és a házhoz szállítás révén szeretnék  megnyerni.

Coralia Online – A te házi nagyáruházad
www.coralia-online.ro                   
0745-229-922
comenzi@coralia-online.ro
Miért a Coralia Online?
• Kényelmesen  vásárolsz, ahonnan akarsz
• Megválasztod az időpontot és a címet, ahová szállítsuk a termékeket
• Fizethetsz online, készpénzzel vagy kártyával az átvételkor
• Nem vagy kénytelen a forgalomban vesztegelni vagy az üzletekben sorban állni
• Elfelejtheted a súlyos csomagok cipelését
• Több időt szánhatsz szeretteidre
• Javíthatsz az életminőségeden