2021. június 18., péntek

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Téli luxus

Év végén ért a jó hír, hogy Marosvásárhelyen is újra megnyílik a színház, hangversenyre mehetünk a Kultúrpalotába, és más szórakozóhelyek, vendéglők is egyharmados befogadóképességgel működhetnek. Az alkalmi öltözetnek újra helye van a ruhatárunkban, különösen a fiatal korosztályok öltözetében, akik bátrabban és szívesebben mennek szórakozni, és igyekeznek követni a divatot is. Számukra választott ki lapunk külmunkatársa néhány feltűnő darabot. (b.)

Aki nem kedveli a sparkly, azaz csillogó öltözéket, válasszon egy kifinomult, SZATÉN HATÁSÚ BLÚZT, melyet sikerrel társíthat egy élére vasalt szövetnadrággal és rátétekkel ellátott cicasarkú cipővel, így megjelenése stílusos és elegáns lehet.

A TWEEDSZÖVETBŐL készült KARDIGÁN klasszikus, időtlen, elegáns hatást kelt.

Ha farmerrel társítva viseljük, „menő” lesz a megjelenésünk, ha pedig rakott selyemszoknyával párosítjuk, elegáns kinézetet kölcsönöz.

Aki kedveli a csillogó ruhadarabokat, és ugyanakkor a hétköznapi stílust is, társíthat egy csillogó FLITTERES anyagból készült, rojtos MINISZOKNYÁT túlméretezett pulóverrel, és viselhet hozzá bakancsot.

A funky stílus kedvelőire biztosan felfigyelnek, ha KIVÁGÁSOKKAL és RÁTÉTEKKEL ellátott farmernadrágban jelennek meg. Amennyiben férfias inget és magas sarkú bokacsizmát vesznek hozzá, már készen is lesznek a partira.

Hamupipőke cipője ezúttal egy csillogó rátétekkel ellátott, középmagas sarkú, hegyes orrú BÁRSONYCIPŐVÉ alakult át, amelyben akár egyszerű a ruházata, akár kifinomultan elegáns az estélyi öltözete, mindenképpen bálkirálynőnek érezheti magát a viselője.

Az idei téli szezonra a divattervezők a csillogó FLITTERES RUHÁT ajánlották. Alkalomra válasszunk középhosszú, komolyabb szabású darabot, amelyet – derekunkat hangsúlyozandó – övvel hordhatunk, viszont ne viseljünk hozzá semmilyen ékszert.

Ha már az ékszerek mellőzésénél tartunk, ezúttal viseljünk helyettük különleges, rátétekkel ellátott HAJCSATTSZETTEKET, melyek friss, modern légkört teremtenek, és megadják megjelenésünknek az ünnepi csillogást.