2022. augusztus 17., szerda

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya fontolgatja, hogy meghívja a keretbe a Ferencváros kézdivásárhelyi származású futballistáját, Pászka Lórándot.

A magyar bajnok honlapjának nyilatkozva Marco Rossi online sajtótájékoztatóján elmondta: a tavaszi bajnoki hajrában meggyőzően futballozó Pászka Lóránd remek teljesítményt nyújtott a többi között a Ferencváros tavaszi, Újpest elleni bajnoki mérkőzésén, ám azzal együtt is csupán öt bajnokin és két kupameccsen jutott szóhoz, korábban pedig a másodosztályban játszott, ezért szerinte akkor kondicionálisan még nem állt készen arra, hogy nemzetközi szinten szerepeljen.

„A játéka meggyőző volt védekezésben, tisztában vagyok a képességeivel is. Biztos vagyok benne, hogy fejlődni fog még, de egyelőre keveset játszott – kezdte Marco Rossi. – Igyekszem mindig elmondani a riportereknek és a szurkolóknak is, hogy a fejlődéshez időre van szükség, ezért azt tudom mondani, hogy ha megfelelő formában lesz, meghívom Pászka Lórándot. Folyamatosan járom a stadionokat, élőben követem a mérkőzéseket. Ha valakit meghívok, annak oka van, mint ahogy annak is, ha valakit nem” – tette hozzá.


 Fotó: FTC