2021. december 3., péntek

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Két fordulót játszottak az elmúlt héten a női labdarúgó 1. ligában, de a két marosvásárhelyi csapat mindössze egyszer lépett pályára. A CSM Bukarestben, az éllovas Dream Team otthonában próbálta életben tartani feljutási reményeit, azonban nem tudott visszavágni, miután az itteni mérkőzésen a bukarestiek a hosszabbítás perceiben egyenlítettek, és 2-0-ra alulmaradt. Matematikailag a CSM még megszerezheti az osztályozón való részvételre jogosító 2. helyet, ehhez azonban a Bihar Unitednek botlania kell. Miután a bihariak nem játszották le a maguk mérkőzését, és a ma esedékes következő meccsüket sem ütemezte be a szövetség, egyelőre ismeretlen okok miatt, ez akár be is következhet.

A 2. csoportban érdekelt Ladies elhalasztotta a maga találkozóját, de már csak egy győzelemre van attól, hogy matematikailag is biztosítsa az első helyet a csoportban.


Eredményjelző

* női labdarúgó 2. liga, II. csoport, 12. forduló: Szörényvári Atletic Drobeta – FK Csíkszereda 0-2; 13. forduló: FK Csíkszereda – Kolozsvári Olimpic Star 14-0.

* női labdarúgó 2. liga, III. csoport, 10. forduló: Bákói Măgura – Onix Rm. Sărat 3-1, Temesvári Poli – Bukaresti Dream Team 1-2; 11. forduló: Bukaresti Dream Team – Marosvásárhelyi CSM 2-0.