2021. január 28., csütörtök

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

középiskolás diákoknak

December 4-én a Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, valamint a Magyar Mágnás Egyesület VIII. alkalommal szervezi meg – ezúttal teljesen online – kivételesen egyfordulós Pénzmágnes – Kulcs a gyarapodáshoz című vetélkedőjét középiskolás diákok számára.

A vetélkedőre nemcsak Erdélyből, hanem Kárpátaljáról, Felvidékről és a Vajdaságból is jelentkezhetnek az érdeklődő diákok. Az elmúlt évek eredményeit tekintve a vetélkedő egyre népszerűbb. 2019-ben sikerült elérni a kárpátaljaiakat is a vetélkedőre, így az érdeklődő diákok közössége még inkább nőtt. 

Fontos kiemelni azt is, hogy a vetélkedőre való benevezés díjtalan, ezért bárki jelentkezhet, aki középiskolába jár és érdeklik a személyes pénzügyek.

A legjobb helyezést elérők készpénzjutalomban részesülnek (I. díj – 300 euró, II. díj – 200 euró, III. díj – 100 euró), ezért még inkább buzdítani szeretnénk a diákokat erre a páratlan lehetőségre.

A versenyen való részvételhez mindenkinek egyénileg kell regisztrálnia december 3-ig a www.penzmagnes.ro oldalon, ezen a felületen fog történni a verseny lebonyolítása. A linken keresztül megtalálhatók a felkészüléshez szükséges anyagok és a vetélkedővel kapcsolatos szabályok.

A Pénzmágnes Facebook-oldala: https://www.facebook.com/penzmagnes.ro (közlemény)