2021. november 28., vasárnap

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

MŰSZAKI IGAZGATÓSÁG

MUNKÁLATKÖVETÉSI SZOLGÁLAT

 


KÖZLEMÉNY


 A MAROS MEGYEI TANÁCS értesíti az érdekelteket a 2018.11.26.-i 1293-as számú besorolási szakaszra vonatkozó döntés aktualizálásáról „A Maros megyei, DJ 154E Szászrégen (DN 15) – Görgényoroszfalu – Görgénysóakna – Görgényadorján – Görgényszentimre (DJ 153C) megyei út egy szakaszának a kiszélesítése” elnevezésű projektre vonatkozóan. Az útszélesítést Görgényoroszfalu belterületén és külterületén, Görgényoroszfalu és Görgénysóakna falvakban, a DJ 154E jelzésű megyei úton, Maros megyében javasolják kivitelezésre.

A környezetvédelmi hatóság döntése és annak indoklása megtekinthető a Maros Megyei Környezetvédelmi Ügynökség székhelyén, az alábbi címen: Marosvásárhely, Hídvég utca 10. szám, hétfőn 9-15 óra, illetve keddtől péntekig 9-12 óra között, valamint a projekt tulajdonosánál, a Maros Megyei Tanács székhelyén az alábbi címen: Marosvásárhely, Győzelem tér 1. szám, illetve tanulmányozható a következő internetesen oldalon is: http://apmms.anpm.ro.

 Az érdekeltek megjegyzéseiket/észrevételeiket elküldhetik a Maros Megyei Környezetvédelmi Ügynökségnek a hirdetés honlapon való közlésétől számított 10 napon belül.


Az ELNÖK nevében

Szász Zoltán Tibor

MEGYEMENEDZSER


Paul Cosma

FŐJEGYZŐ


Ovidiu Dancu

ALELNÖK