2021. október 26., kedd

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

a sport- és szabadidős létesítmények használatához

Sepsiszentgyörgy helyi tanácsa jóváhagyta a Sepsi Card elnevezésű, többéves program elindítását, amely a megyeszékhelyen történő sport- és szabadidős tevékenységeket hivatott támogatni.

Sepsiszentgyörgy önkormányzata folyamatosan a lakók életminőségének javításán dolgozik, illetve azon, hogy széles körű kikapcsolódási és sportolási lehetőségeket teremtsen a városban. Ezért az önkormányzat a városlakók rendelkezésére egy új kedvezménykártyát bocsát, amelyet életkortól függetlenül minden sepsiszentgyörgyi lakos igényelhet.

A Sepsi Carddal kedvezményes belépő vásárolható a városi strandra, az uszodába, a Sugás Spába és a sóbarlangba, a központi jégpályára és a sugásfürdői sípályákra.

A sepsiszentgyörgyiek ez év végéig a személyi igazolványuk vagy érvényes diákigazolvány felmutatásával is részesülhetnek a kedvezményekben, ezek 2022. január 1-től csakis a Sepsi Card kártyával rendelkező lakosoknak lesznek elérhetőek.

Mindazoknak, akik igényelni szeretnék a kedvezménykártyát, ideiglenes vagy állandó lakcímmel kell rendelkezniük, az igénylőlap mellé csatolni kell egy saját felelősségű nyilatkozatot is, miszerint nincs tartozásuk a helyi költségvetés felé. Továbbá mellékelni kell a személyi igazolvány vagy az érvényes diákigazolvány másolatát és a kérelmező fényképét. A Sepsi Cardot más településekről származó, de Sepsiszentgyörgyön tanuló diákok is igénybe vehetik.