2021. január 27., szerda

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Gasztronómiáért érdemérmet vett át Varga-Pál Petry Zsolt,

a Petry üzletlánc ügyvezető igazgatója. A kitüntetést a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke adta át március 30-án Debrecenben, a Kölcsey Központban.

– Nagy megtiszteltetés számomra ez az elismerés, hiszen a Petrynél mindig is arra törekszünk, hogy minőségi munkával minőségi élelmiszereket állítsunk elő. Igyekszünk, hogy hús- és hentesárunkkal a legmagasabb minőséget nyújtsuk, ezt bizonyítja a nemrég megjelent Válogatott húsok termékcsalád is.

Az utóbbi években a vendéglátás is nagy szerepet játszik a Petry életében, hiszen 2017. december 1-jén megnyílt a Petry Grill&Wine Bistro, ahol megvalósultak azok a célok, amelyekre vágytunk. A bisztró magas színvonalát bizonyítja a Gasztronómiáért érdemérem is, amely szakmai elismerés, a mesterszakácsok többszörös étteremlátogatás után hozták meg ezt a döntést.

A Petrynél a folyamatos fejlődést tűztük ki célul, és az ilyen jellegű elismerések megerősítenek bennünket, hogy jó úton járunk – mondotta Varga-Pál Petry Zsolt ügyvezető igazgató (Petry Cégcsoport).