2020. január 26., vasárnap

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Az ősz java mottóval szeptember első felében indul az Erdélyi Magyar Televízió őszi évada. A megújult műsorkínálat mellett a televízió egy izgalmas kampányt is indít. Ennek lényege: profi és amatőr fotósok munkái révén mutatja meg az őszi erdélyi tájat, ennek hangulatát, rejtett pillanatait. 

A fotókampány kettős céllal indul: egyrészt szeretné megismertetni, népszerűsíteni az Erdélyben élő és alkotó fotóművészeket, másrészt pedig szeretné minél színesebben, változatosabban bemutatni azt a vidéket, amely nemcsak szülőföld és otthon, hanem egy olyan varázslatos vidék, amelynek mindig felfedezhetjük egy, még ismeretlen arcát. 

A kampányban részt vehetnek amatőr vagy profi fotósok, akik lencséjükön keresztül az ősznek egy különleges mozzanatára irányítják figyelmünket. 

A kampány 2019 november elejéig tart, addig a tv-csatorna folyamatosan várja a témához kapcsolódó fotókat az office@erdely.tv e-mail-címre. A legalább 1920*1080 pixel felbontású, fekvő képek műsorszignálként köszönnek majd vissza a képernyőről a fotó címének és készítőjének megjelölésével.

Legyen a miénk az ősz java!

Erdélyi Magyar Televízió