2021. december 6., hétfő

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Szerezz hűségkártyát az Auchantól, és az április 7–13. közötti héten 25%-os kedvezményben részesülsz a kenyér és az összes pékáru vásárlásakor, és 25% bónuszt nyersz a kártyán az összes típusú mosószerhez: folyékony, por és kapszula.

Az Auchan elindította ügyfelei számára a MyCLUB Auchan – számos előnyel járó – hűségprogramot, beleértve a helyszíni vásárlási kedvezményeket, a kártyán felhalmozott bónuszokat, a számos előnyt és élményt biztosító, személyre szabott ajánlatokat és hűségpontokat.


Hogyan lehetsz CLUB Auchan-tag?

A klubba történő beiratkozás egy hűségkártyán keresztül történik, amelyhez digitális formátumban is hozzájuthatsz az Auchan alkalmazásban vagy az auchan.ro webhelyen, valamint fizikai formában közvetlenül az üzletekben, a pénztárgépeknél vagy az ügyfélszolgálatnál.

Annak érdekében, hogy hozzáférhess a MyCLUB Auchan összes előnyéhez, a kártyát be kell jegyezned saját fiókodban az auchan.ro oldalon. Ezt követően minden fizikai vagy online áruház meglátogatásakor a fizetés előtt ezt beszkennelik.

Ha inkább online szeretsz vásárolni, generáld a kártyádat az Auchan mobilalkalmazásból vagy az auchan.ro webhelyről, és rendeléskor az előnyök automatikusan érvényessé válnak.

Milyen előnyökkel jár a MyCLUB Auchan-tagság?

A MyCLUB Auchan program az Auchan hipermarketekben és szupermarketekben, a MyAuchan kisboltokban hasznosítható (a Petrom benzinkutak kivételével), valamint online, az auchan.ro weboldalon vagy az Auchan alkalmazásban. Így az előnyök és tapasztalatok egyedülálló kombinációjához juthatsz:

• helyszíni kedvezmények a heti ajánlatban szereplő termékek közül

• lehetõség arra, hogy összegyűjtsd a kártyán azokat a bónuszokat, amelyek megfelelnek az igényeidnek

• hűségpontok minden üzletben vagy online tranzakciónál.

Minden vásárlás egy pontot hoz, függetlenül attól, hogy boltokban vagy online vásárolsz az Auchan alkalmazásban,vagy az auchan.ro webhelyen. Mi több, az Auchanban elköltött minden 10 lej után további pont jár, függetlenül a vásárlás értékétől.

A pontok összegyűjtése további előnyökkel jár, például:

• ingyenes szállítás

• személyre szabott utalványok

• meghívás különféle rendezvényekre

• részvétel társadalmi felelősségvállalási programokban

• egyéni vagy családi élmények sorozata, amellyel az Auchan menet közben lep meg.

A MyCLUB Auchan-nal személyre szabott ajánlatokat is választhatsz, a vásárlási szokásaidtól és a fogyasztási preferenciáidtól függően.

A felhalmozott előnyök a „MyCLUB Auchan” ügyfélfiókodban, az Auchan mobilalkalmazásban vagy az auchan.ro oldalon, valamint a hűségkártya beolvasásával a vásárlás esetén kiállított számlán tanulmányozhatók.

Hogyan lehet MyCLUB-tagsággal 10 000 eurót keresni?

A MyCLUB Auchan elindítása nagy tombolanyereményekkel is jár! Aktiváld a kártyádat május 4-ig, és megnyerheted a 10.000 eurós fődíj lejben megegyező összegét – közvetlenül a számládra történő átutalással.

Ez idő alatt ha az Auchannál vásárolsz, hűségkártyáddal megnyerheted a több mint 100 nyeremény egyikét:

• 10 nyeremény x minden vásárlás megtérítése, teljes visszatérítéssel a MyCLUB Auchan kártyával március 31. és május 4. közötti vásárlásoknál 10.000 lej erejéig a nyertes kártya bónuszaként

• Napi nyeremények x 100 euró bónusz a kártyán

• 100 nyeremény x 100 lej bónusz a kártyán online vagy bolti vásárlásokhoz

További részletek a MyCLUB Auchan programról, az előnyökről, a sorsolásról, az előírásokról, a feltételekről a www.romania.auchan.ro oldalon.

Az Auchan Retail Romániáról

Az Auchan Románia portfóliójában 33 Auchan hipermarket, 57 MyAuchan bolthálózat található, ebbõl 48 Petrom benzinkútnál, illetve öt Auchan szupermarket. Több mint 280.000 m2 értékesítési felülettel rendelkezik, üzleti forgalma 1,2 milliárd euró. Az Auchan állandó, modern és minőségi kereskedelmet tesz lehetővé kb. ötmillió ember számára azokban a városokban, ahol az üzletei vannak, a legszélesebb termékválasztékkal és felelősségteljes kedvezménykoncepcióval, mindezt alacsony áron. A www.auchan.ro oldalon az Auchan több mint 25.000 terméket mutat be az ügyfeleknek. 2021-ben az Auchan elnyerte az Ügyfélbarát címet és az Ügyfélbarát – Kiválósági státust, megerősítve ezáltal az ügyfeleivel fenntartott kapcsolat kiváló minőségét.

Az Auchan által kezelt összes üzlet, raktár és iroda rendelkezik Safe Guard tanúsítvánnyal, amely a Covid–19 terjedése elleni legjobb biztonsági intézkedések betartásáról és végrehajtásáról, tanúskodik.