2020. július 8., szerda

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

A magyar Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap és a Sport TV-t működtető Chello Central Europe közös pályázattal nyerte el az Magyar Labdarúgó-szövetség által szervezett labdarúgó versenyprogramok négy bajnoki idényeiben játszott labdarúgó-mérkőzések közvetítésének és sugárzásának jogait.


Ismét magyar foci az M1-en, bemutatkozott az NB II. a Dunán, és újraindult a körkapcsolás a Magyar Rádióban.

Mint ismeretes, a magyar Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap és a Sport TV-t működtető Chello Central Europe közös pályázattal nyerte el az Magyar Labdarúgó-szövetség által szervezett labdarúgó versenyprogramok négy bajnoki idényeiben játszott labdarúgó-mérkőzések közvetítésének és sugárzásának jogait.

Az M1-en a hét végén „rajtolt” az idei bajnoki szezon a Haladás Sopron Bank – DVTK találkozóval, vasárnap pedig igazi rangadóval (Újpest FC – Ferencvárosi TC) folytatódott a küzdelemsorozat.

Bemutatkozott az NB II. a Dunán

A 2012/2013-as labdarúgó-mérkőzések őszi szezonjában, már július végén elindultak az OTP Bank Liga küzdelmei. Az olimpiai játékok alatt a Duna közvetítette az NBI első három fordulójának kilenc izgalmas mérkőzését. A pénteki nappal a Duna a Ness Hungary NB II. labdarúgó-bajnokság rajtját is közvetítette. A másodosztályban idén még kiélezettebb küzdelem várható, hiszen jövőre átszervezik a bajnokságot, szűkítik a mezőnyt, így csoportonként csak az első 8-8 csapat marad versenyben. A Keleti csoport rangadóján a Nyíregyháza fogadta az FTC II. csapatát.

Újra körkapcsolás a rádióban

Hosszú szünet után újra körkapcsolással jelentkezett a nálunk interneten fogható Régió Rádió. Az NB I-es küzdelmekről vasárnap este 6 és 8 óra között hallható összeállítás, míg a Kossuth Rádió sportműsorai kiemelten foglalkoznak a magyar bajnoki mérkőzésekkel.