2020. július 12., vasárnap

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

A bajnoki címvédő U Kolozsvár ellen játszik idegenben a férfi A osztály alapszakaszának 19. fordulója keretében a marosvásárhelyi BC Mureş. A találkozót holnap 19.45 órától a DigiSport 3 közvetíti.

Idegenben a kosarasok

A bajnoki címvédő U Kolozsvár ellen játszik idegenben a férfi A osztály alapszakaszának 19. fordulója keretében a marosvásárhelyi BC Mureş. A találkozót holnap 19.45 órától a DigiSport 3 közvetíti. A hétvégi bajnoki fordulóból még a következő találkozók lesznek képernyőn: holnap: Atlassib Nagyszeben – BC Argeş (18 óra, DigiSport 3), Dinamo – Energia Rovinari (18 óra, TVR3). Vasárnap: CSM Bukarest – CSM Nagyvárad (18 óra, DigiSport 3).

A női A osztályos bajnokság alapszakaszának 18. fordulóját játsszák a hétvégén, ennek keretében a marosvásárhelyi BC Nova Vita a CSU Gyulafehérvár vendége lesz szombaton. A női bajnoki fordulóból az ICIM Arad – CSM Szatmárnémeti találkozót holnap 17 órától a TVR3 közvetíti.

Újabb kiszállás a röplabdázóknak

Miután a hétközi bajnoki fordulóban kategorikus háromszettes győzelmet aratott hazai pályán a közvetlen rivális Dinamo ellen, a hétvégén újabb nehéz, idegenbeli mérkőzés vár a CSU Marosvásárhelyi női A1 osztályos röplabda-csapatára, mely szombaton a bajnoki éllovas Ştiinţa Bacău vendégeként lép pályára.