2019. szeptember 17., kedd

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Déri Csaba vezeti a csapatot a következő idényben is.

A Maros KK vezetőtanácsa tegnap tartott ülésén az A-osztályos csapat edzői posztjának betöltését vizsgálta meg a következő idényre. Hosszas vita és a jelenlévők véleményének meghallgatása után szavazásra bocsátották Déri Csaba megőrzését a kispadon a 2011-12-es bajnokságban is. A kilenc szavazó közül hatan szavaztak Déri megtartása mellett, ketten tartózkodtak, egy tag pedig ellene szavazott.

Ilyen körülmények között Déri Csaba vezeti a csapatot a következő idényben is, a vezetőtanács azonban fenntartja magának a jogot, hogy időszakosan elemezze a szakmai munkát, s szükség esetén meghozza a kívánt intézkedéseket.

Elhatározták továbbá, hogy május hó folyamán összehívják a legfőbb támogatók képviselőit: Marosvásárhelyi Helyi Tanács, Maros Megyei Tanács, Nova Vita egészségügyi központ, Azomureş, Lami Véd és Conimur, hogy a kinevezett edzővel együtt, a rendelkezésre álló költségvetés, az edző javaslatai és a szponzorok elvárásai függvényében kidolgozzák a részletes stratégiát a következő idényre és meghatározzák a csapat célkitűzéseit.