2019. augusztus 17., szombat

Hiteles tájékoztatás, közösségformáló vélemények

Marosvásárhely

Marad a teremlabdarúgó 2. liga első helyén

a Marosvásárhelyi CSM teremlabdarúgó-csapata. A 11. forduló keretében Lucian Nicuşan csapata Segesvárra látogatott, ahol érvényesítette esélyesi státusát. A megyeszékhelyi alakulat már az első félidőben jelentős előnyre tett szert, majd egy kicsit kiengedett a szünet után, de megőrizte a különbséget. 

A Marosvásárhelyi CSM számára az évad talán legfontosabb mérkőzése következik, hiszen amennyiben nyerni tud vasárnap az 1. ligás Jászvásári Poli ellen a Románia-kupa nyolcaddöntőjében, megnyílik az út a négyes döntő felé, ami egy másodosztályú csapatnak igencsak jelentős eredmény lenne. A Jászvásár elleni mérkőzést vasárnap 17 órától játsszák a ligeti sportcsarnokban.


Jegyzőkönyv

Teremlabdarúgó 2. liga, 11. forduló: Segesvári Pro Tineret – Marosvásárhelyi CSM 3-7 (1-5)

Segesvár, Radu Voina Sportcsarnok. Vezette: Benedek András (Székelyudvarhely), Szabó Attila (Székelyudvarhely). Ellenőr: Gabriel Mocean (Aranyosgyéres).

A CSM gólszerzői: Crişan (4., 6.), Boroş (10., 11.), Ţipău (19.), Iszlai (27.), Szőcs (34.).

Marosvásárhely: Cătinean – Iszlai, Szőcs, Aramă, Szabó (Ţipău, Crişan, Nagy, Boroş, Küsmödi, Kiss).


Eredményjelző

A teremlabdarúgó 2. liga 11. fordulójában a következő eredmények születtek: Segesvári Pro Tineret – Marosvásárhelyi CSM 3-7, Gyergyóremetei Kereszthegy – Galaci United II 4-1, Karácsonkői Ceahlăul – Gyergyószentmiklósi Inter 7-6. A Bodzavásári Fortius és a Kézdivásárhelyi SE állt.